در تولید پنیر با نمک جایگزین بخشی از نمک سدیم با نمک پتاسیم جایگزین شده و این محصول را جهت بیماران قلبی عروقی مناسب نموده است. لازم به ذکر است این محصول برای بیماران کلیوی توصیه نمی گردد. کشک بی نمک با حداقل میزان نمک که ناشی از خود شیر می باشد تولید می گردد و به عنوان یک محصول رژیمی و مناسب جهت بیماران قلبی عروقی پیشنهاد می شود.
این محصولات بر اساس سابقه ذهنی مردم از محصولات سنتی و با کیفیتی مشابه تولید گردیده است و علاوه بر افراد میانسال و کهنسال که سابقه ذهنی آنها کیفیت این محصولات را تایید می نماید در قشر جوان نیز به واسطه تمایزی که نسبت به محصولات صنعتی موجود وجود دارد از جایگاه خاصی برخوردار گردیده اند.
استفاده از باکتریهای مفید تحت عنوان پروبیوتیک در این محصولات خواص متعددی برای سلامت مصرف کننده دارد که از جمله می توان به موارد زیر اشاره نمود: بهبود فلور میکروبی دستگاه گوارش، تقویت سیستم دفاعی بدن، کاهش کلسترول خون، درمان زخمهای گوارشی و بسیاری خواص شناخته و ناشناخته دیگر که البته منوط به مصرف مداوم و روزانه این محصولات در مدت زمان ماندگاری آن می باشد.
ضمن آنکه محصولات شرکت پگاه در مقایسه با سایر تولیدکنندگان محصولات لبنی از قیمت مناسبتری برخوردار است به منظور ارائه خدمات به اقشار ضعیف جامعه ماست در بسته بندی کیسه ای نیز به سبد محصولات اضافه گردیده است.